Ulkoaluetyöt ja piharakentaminen

Tarjoamme niin julkisten ja kuin yksityistenkin kiinteistöjen piha-alueiden ja ympäristön kunnossapidon ja siistimisen vuoden ympäri. Ulkoaluetöistä vastaavilta ammattilaisiltamme sujuu kaikki nurmikonleikkuusta, rikkaruohojen kitkemiseen, pensasaitojen siistimiseen ja pihojen puhtaanapitoon. Meiltä saat myös tarvittaessa puunkaadot turvallisesti ja siististi hoidettuna.

Talviaikaan hoidamme hiekoitukset, lumenpudotukset katoilta, pihojen auraamiset ja lumen poiskuljetuksen.

Yksityissektorilla tarjoamme ulkoaluetöitämme omakotitalojen lisäksi tarvittaessa vaikkapa lomakiinteistöihin.

Meiltä saat myös luotettavat piharakennuspalvelut ja niiden ammattitaitoisen suunnittelun vaativiinkin tarpeisiin. Julkisten kiinteistöjen piharakentamisen lisäksi tarjoamme myös omakotitalokohteisiin piharakennuspalveluja järjestämällä esimerkiksi pihan laatoituksen tai istutukset.

Toimitamme myös tarvittaessa maa-aineksia, kuten soraa, mursketta ja kuoriketta vaihtolavakuljetuksena piharakentamistarpeisiin. Toimitamme maa-aineksia myös pienempiä määriä esimerkiksi omakotitalojen piharakentamistarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme piharakennuspalveluista!

Palvelut meiltä

Karsikon Talohuolto Oy on Joensuun talousalueella toimiva täyden palvelun kiinteistönhoitotehtäviin ja rakennuspalveluihin erikoistunut yritys

Kiinteistönhoitopalvelut

Tarjoamme kattavat ja nykyaikaiset asuin- ja liikekiinteistöihin kohdistuvat hoito-, valvonta- ja ylläpitopalvelut. Pitkä kokemuksemme kiinteistöalalta takaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin.

Lue lisää

Siivouspalvelut

Siivouspalvelumme kattavat laajasti erilaisten asuin- ja liikekiinteistöjen ylläpito- ja perussiivoukset. Meiltä saat myös tarvittavat loppusiivoukset, sekä mahdolliset rakennussiivoukset esimerkiksi kiinteistön remontin yhteydessä.

Lue lisää

 

Ulkoaluetyöt ja pihanrakentaminen

Me tarjoamme niin julkisten ja kuin yksityistenkin kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapidon ja siistimisen vuoden ympäri. Meiltä saat tarvittaessa myös piharakentamispalvelut sekä niiden suunnittelun vaativiinkin tarpeisiin.

Lue lisää

 

Rakennus ja remontointi

Meiltä saat rakennus- ja remontointipalvelut niin uudisrakentamis, kuin remontoitaviinkin kohteisiin. Tarjoamme myös joustavasti ja rakennus- ja remontointipalveluitamme yksityiselle sektorille pieniin ja suurempiinkin kohteisiin.

Lue lisää

 

Maarakennus ja koneurakointi

Hoidamme kokemuksella ja joustavasti myös pienimuotoiset maarakennuskohteet. Kaivuupalveluihimme kuuluvat esimerkiksi salaoja- ja kuivatusjärjestelmien urakointi. Koneurakointina hoidamme vaikkapa lumien auraamiset ja poiskuljetukset talvisin.

Lue lisää

VAIHTOLAVAKULJETUS- JA VUOKRAUS

Yritykseltämme löytyy kattava vaihtolavakalusto jolla toimitamme erilaisia vaihtolavakuljetuksia. Vuokraamme myös vaihtolavoja asiakkaiden eri tarpeisiin, kuten vaikkapa jätteiden keräystä tai pihasiivousta varten.

Lue lisää

 

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Karsikon talohuolto on perustettu vuonna 1987, joten kokemusta alalta löytyy liki 30 v. ajalta. Vanhimmat sopimukset ovat jatkuneet yrityksen perustamisesta saakka, joka kertonee toiminnan luottavuudesta ja työn tasosta. 

Jarmo Pölläsen ja Esa Huttusen johtamassa yrityksessä on noin 40 eri ammattialan osaajaa, joka mahdollistaa suurempienkin urakoiden toimittamisen ja onnistumisen.

0500 678 279

Pyydä tarjous tai jätä viesti

CAPTCHA
Vastaan kuvan laskutoimitukseen lähettääksesi lomakkeen
9 + 2 =
Ratkaise laskutoimitus esim. 1 + 3 = 4

Jarmo

JARMO PÖLLÄNEN

Toiminnanjohtaja, 
kiinteistöhuolto ja siivous

Puh. 050 575 4842

Email: jarmo.pollanen@
karsikontalohuolto.fi

Jarmo vastaa yrityksen toiminnasta. Hänen puoeensa voi  kääntyä kiinteistönhoitoon ja siivoukseen liittyvissä hallinnollisissa asioissa tai mikäli haluatte hintatietoa omaan kohteeseenne

 

Arto seppänen

Asiakaspalvelu ja ilmoitukset

Puh. 050 067 8279

Email. arto.seppanen@
karsikontalohuolto.fi

Arto vastaa asiakaspalvelusta ja vastaanottaa ilmoitukset ja vikatiedotteet.

ILMOITUKSET:
– vikailmoitukset
– muuttoilmoitukset
– asiakaspalaute

Aki Päivinen

AKI PÄIVINEN

Rakennus ja remontointi

Puh. 050 340 5927

Email: aki.paivinen@
karsikontalohuolto.fi

Päivisen Akin puoleen voitte kääntyä halutessanne rakennus- ja remontointipalveluja.

Aki ja Esa laskevat mielellään yhdessä halutessanne kustannusvaikutukset ja suunnittelevat toteutuksen.

Esa

ESA HUTTUNEN

Maarakennus ja kuljetukset

puh. 050 531 0777

Email. esa.huttunen@
karsikontalohuolto.fi

Esa toimii kuljetuspalveluiden ja maarakennusyksikön vastuuhenkilönä.

Hänen kauttaan voitte varata vaihtolava- ja kuljetuspalveluja sekä pyytää neuvoa maarakennushankkeisiin liittyvissä asioissa.